natur/
inspirasjon

 
tekstil/
trend

 
farger/
style
Yme_reidun_1329_1350

OM OSS

Yme Interiør AS er et interiørkonsulentkontor som har lang erfaring med innredningsoppdrag av boliger, fritidsboliger, næringslokaler og offentlige bygg. Vi vektlegger gode, funksjonelle løsninger og jobber for å omdanne dine ønsker og behov til harmoniske og kreative rom. Verdien av et hjem som man føler seg vel i, eller en tiltalende arbeidsplass, er uvurderlig. Vi har kunnskapen som trengs for å skape gode hjem og trivelige arbeidsmiljø, og det er bare å ta kontakt for å finne ut hvordan vi kan gjøre din hverdag litt bedre.
gode
omgivelser.

STYLING

Interiørdesign for privatbolig

Alle fortjener et hjem man føler seg vel i, og som er så velfungerende som man ønsker. Du tilbringer mesteparten av tiden din i hjemmet, og da skal det være et sted for familiekos, hvile og fornyelse, i din smak og stil. Det ønsker vi å hjelpe med å få på plass for våre kunder. Vi hjelper deg også med å skape gode omgivelser i din fritidsbolig.

Vi foretar da en konsultasjon hvor vi i fellesskap går gjennom hva dine ønsker og behov er. Dette er starten på et kreativt og godt samarbeid mot et felles mål - å skape et fantastisk godt hjem for deg og dine.
CS_SpunLightF_03
cs_arco_11
Boligstyling for salg

Skal du selge bolig eller fritidsbolig? Vi tar en gjennomgang og beskriver hva du kan gjøre selv, og sier hva vi tenker hvis du ønsker full styling utført av Yme Interiør.

Målet med boligstyling er å skape en attraktiv boligannonse, få flere på visning, skape gode følelser og vise potensiale i boligen, slik at flere blir interessert og boligsalget kan gå raskere. En liten investering her kan gi god økning i sluttprisen.
 
Interiørdesign for bedrifter

Forskning viser at et gjennomtenkt interiørkonsept har god effekt på hvordan ansatte yter i jobben, og gir det viktige, positive førsteinntrykket overfor kundene dine.

Spennende og hyggelige lokaler er inspirerende å arbeide i, samtidig som de etterlater et bra inntrykk hos kundene og gir dem lyst til å komme tilbake. Det skaper trivsel for de ansatte, som igjen reduserer stress og gir bedre arbeidsmiljø.
 
shutterstock_122752966
som
Søm

Tekstiler gir lunhet til miljøet og dempet akustikk. Samtidig tilfører de teksturer og farge.

Det finnes en mengde kvaliteter, farger og mønster å velge mellom. Vi hjelper deg å finne tekstiler som passer i dine omgivelser. Tekstiler er ofte det som gir en flott siste touch til boligen eller rommet. 
 
lys/
kontrast.
shutterstock_61077475

LYS VIRKER PÅ OSS

Godt lys er en viktig og ofte undervurdert del av det å skape et tiltalende hjem og en trivelig arbeidsplass. Som utdannet lysrådgiver og medlem av Lyskultur, norsk kunnskapssenter for lys, vet vi hva som fungerer. Riktig bruk av lyskilder sørger for nok lys der du trenger det, gjengir fargene riktig, gjør at rommet ser innbydende ut, og gir faktisk også godt humør. Tilpass lyset til livet du lever.
cs_captain_flint_04

BRUK LYSET!

Det er viktig å ha belysning som fungerer for enhver bruk. Vi sørger både for god allmennbelysning og lager soner som gjør at den rette stemningen kan trylles fram for den rette anledningen.
CS_Smithfield_S_02

LYSRÅDGIVNING

Det er mange lekre lamper og lyskilder å velge mellom. Men hvordan finne den rette? Og hva med plasseringen? Yme Interiør utarbeider belysningsplaner som gir deg lyset du har behov for, i en stil som passer til innredningen og stemningen du ønsker.
Søm/
tekstil.
gardinsom

GARDINSØM

Gardiner er viktige. Det er ofte elementet som gjør innredningen komplett, og brukes også som skjerming for sol og innsyn, samtidig som du Ikke skal føle deg innestengt.
INTERI%C3%98RS%C3%98M

INTERIØRSØM

Puter er kjærkomment i de fleste hjem, både i stue og soverom. Også i offentlige rom. Hos Yme Interiør er det mange flotte kvaliteter å velge mellom, og vi syr etter kundens ønsker.
BUNADS%C3%98M

BUNADSSØM

Bestemødre, mødre, konfirmanter, brud og brudgom, alle er flotte i bunad! Vi har lang erfaring med å brodere og montere, og sørger for at bunaden er perfekt til den store dagen.

REFERANSER

Samarbeidspartnere

KONTAKT


.
yme
Sokndalsvn 15
4370 Egersund
(+47) 943 78 437
 
Ditt navn*
Din Epost*
Din melding
facebook
Følg oss på facebook
instagram
Følg oss på Instagram